Anti-corrosieproducten

Kanomeco biedt een waaier van producten aan die hun toepassing vinden in diverse industrieën. Deze producten worden geproduceerd onder private label.

Enerzijds zijn er anti-corrosieproducten die verwerkt worden bij het plaatsen ondergrondse leidingen (hoofdzakelijk nutsleidingen : water en gas) en -structuren. Deze anti-corrosiebanden zorgen er voor dat de metalen structuren/vormstukken evenals de boutverbindingen beschermd worden tegen corrosie.

 1. KANOMECOR :      Technische fiche

  Anti-corrosieband (vetband), opgebouwd uit een synthetische drager die aan weerszijden volledig doordrenkt en bedekt is met een petrolatum/paraffine massa en voorzien van minerale vulstoffen.

 2. KANOMECOR PE :      Technische fiche

  Anti-corrosieband (vetband met PE bekleding), opgebouwd uit een synthetische drager die aan weerszijden volledig doordrenkt en bedekt is met een petrolatum/paraffine massa en voorzien van minerale vulstoffen. Aan de buitenzijde is deze band voorzien van een PE-folie.

 3. KANOMECOR WRAP :      Technische fiche

  Anti-corrosieband, opgebouwd uit een zwart-grijze PE-folie, langs één zijde bedekt met een massa op basis van bitumen en elastomeren. Deze band is voorzien van een schutfolie.

 4. KANOMECOR GV :      Technische fiche

  Een anti-corrosieband, opgebouwd uit een glasvlies dat aan weerszijden volledig doordrenkt en bedekt is met een massa van bitumen, elastomeren en harsen.

Anderzijds zijn er ook afdichtbanden die verwerkt worden in segmenten zoals : elektriciteit, transport, koeling, infrastructuur, bouw, … . Het betreft hier vooral producten die op maat van de klant geproduceerd worden.

 1. KANOMESEAL AL:      Technische fiche

   Aluminiumkleurige, zelfklevende afdichtband op basis van bitumen voor het afdichten van voegen, naden en scheuren op vrijwel alle ondergronden. Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen.

 2. KANOMESEAL SV :      Technische fiche

  Waterdichte- en dubbelzijdig klevende tape, opgebouwd uit een weefsel/drager dat aan weerszijden volledig doordrenkt is met een gemodificeerd bitumen. Aan de buitenzijde is deze tape voorzien van een schutfolie. Geschikt voor afdichten van o.a kabelgarnituren.

 3. KANOMESEAL ZV :      Technische fiche

  Waterdichte- en dubbelzijdig klevende tape, opgebouwd uit een gemodificeerd bitumen, zonder drager. Aan de buitenzijde is deze tape voorzien van een schutfolie. Geschikt voor afdichten van o.a kabelgarnituren + diverse toepassingen in bouw.

 

 

cross

Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken.
Klik hier voor meer info.